NYNÄSHAMNS IF FOTBOLL

KLUBBSHOP

NU TÖMMER VI HELA LAGRET TILL 50%!

Nynäshamns IF Fotboll har nu skrivit avtal med en ny huvudleverantör!

Från den 1 januari 2021 och minst 3 år framåt  så kommer vår förening att spela i kläder från Craft! Därför behöver vi nu tömma hela vårt lager på produkter från Stanno och erbjuder därför 50% rabatt på allt som finns kvar!

Webshopen är uppdaterad med hur många som finns kvar av respektive produkt och storlek, inga nya inköp görs.

Den 1 januari 2021 kommer den nya webshopen med Craft’s sortiment att lanseras och precis som tidigare så kommer det att finnas en full uppsättning produkter i cafeterian för utprovning. Men cafeterians provsortiment byggs upp lite närmre säsongen 2021.

Stöd lokala företag!

När du beställer via hemsidan stödjer du både föreningen och lokala företag i Nynäshamn. Hemsidan utvecklas, produkterna trycks och allt hanteras av företag i Nynäshamns Kommun.

Kläder med NIF-logotyp!

Alla överdelar, väskor och jackor trycks med NIF-logotyp! Dessa klubbartiklar bidrar till en stark sammanhållning, gemenskap och ser mycket professionellt ut när laget deltar i tävlingar eller andra arrangemang. Det är enkelt att beställa enhetliga kläder, mössor eller andra produkter direkt här på hemsidan.

Klubbtryck är ett samarbete mellan

Prova kläder i kafeterian!

Kläderna och utrustningen på hemsidan finns att prova i kafeterian på Kvarnängen, de flesta storlekar finns. Alla beställningar från hemsidan kommer även levereras till kafeterian på fredagar.

Normal leveranstid är 14 dagar, ni får ett sms när era produkter finns att hämta där! Kontrollera kafeterians öppettider på NIF hemsida.

Följ Klubbtryck på Facebook!

För att vara först med de senaste produkterna från din klubb, få de bästa erbjudandena och tillgång fina rabatter ska du följa din klubb och Klubbtryck på Facebook!
Klubbtryck på Facebook