Det finns bara fördelar att ansluta er förening till Klubbtryck.

För ni vet väl att det inte ens kostar någonting!

Så här går det till.

1

Kontakta oss genom formuläret här med detaljer om er förening.

2

Tillsammans med er tar vi fram en perfekt kollektion i rätt färg, med logotyp, eventuella sponsorer och om ni vill ha möjlighet att trycka namn, nummer, efternamn eller något annat på plaggen.

3

Vi skapar sedan skapar er klubbutik och lanserar den till era medlemmar. Sen sköter vi resten!

Det finns inget bindande avtal eller bindningstid för ert samarbete med Klubbtryck eller Svea Yrkes & Profilkläder.

Det vanligaste är att föreningen står för kostnad av logotyp och medlemmarna som beställer för kostnad av namn/nummer eller andra valbara alternativ. Logotyperna faktureras föreningen i förskott. Normalt köper man in mellan 50 och 200 logotyper beroende på föreningens storlek och kostnad är mellan 10 och 15kr per logotyp, dessa logotyper äger föreningen. Det här gör det enkelt för eventuella sponsorer att också stå för kostnaden av sina egna tryck på era plagg.

I framtiden kan vi höra av oss till er med förslag på produkter som vi tror kan passa er förening. Vi kan också göra utskick till tidigare kunder med erbjudanden som är direkt kopplad till er förening, inget annat.

Ni har full kontroll över vilka produkter som säljs i er butik, vi kommer inte lägga till eller ändra någonting utan att kommunicera och kontrollera det med er innan.

*” anger obligatoriska fält

Antal medlemmar
Önskemål om produkter
Vill vill också ha hjälp med
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 256 MB, Max antal filer: 10.
    Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.