Klubbtryck Logotyp

Haninge Brukshundklubb är en liten men aktiv klubb med ca 400 medlemmar. Här anordnas varje år tävlingar i bruks, lydnad, agility, rallylydnad, nosework och freestyle/htm. Det finns även hundkurser på olika nivåer samt en trivsam gemenskap!

Arrak Competition Vest Herr

1 299 kr

Arraks Competition väst är den perfekta träningsvästen för alla hundsporter. Våra designers arbetade med hundratals hundtränare för att ta fram den bästa hundförarvästen. Från nybörjaren hundförare till konkurrenten på världsnivå, denna väst är perfekt för dig!

Västen är gjord i ett slitstarkt polyester/bomullsmaterial med sidopaneler i ett flexibelt stretchmaterial för bästa passform och rörlighet. Västen är fodrad med ett tunt mesh foder. En hundförarväst för den krävande hundföraren eller för dig som bara söker en praktisk friluftsväst. Västen är grundimpregnerad som ny men kan även också lätt impregneras mer för att tåla väta bättre. Ventilationsdragkedjor i sidan. 2-vägsdragkedja fram. 2 rejäla bröstfickor och dubbla fickor nedtill, en med dragkedjor och en öppen ficka. På ryggslutet finns en stor ryggficka. På insidan västen finns 2 stora innerfickor. D-ringar framtill med karbinhake samt en D-ring bak. Frampå finns en avtagbar godisficka. Justerbar dragsko nedtill på västen. En elastisk yttre hållare placeras på höger framaxel och under armhålan. Placeringen av det elastiska bandet är perfekt för att hålla din belöningsleksak.

Något är fel: